Over Themar Trucks

2dehands vrachtwagens - Themar Trucks

In het hart van Europa, op een drukke verkeersader (A12) tussen Brussel en Antwerpen beschikt Themar Trucks over een wagenpark van meer dan 1 ha groot.

Onze aankoopmedewerkers prospecteren dagelijks nationale en internationale markten en richten zich steeds op kwalitatieve voertuigen. Passie en teamwork zijn onze grootste troeven. Dat we met onze manier van werken veel krediet hebben opgebouwd bij onze klanten, blijkt steevast uit de grote groep van vaste relaties die op ons vertrouwen.

Onze klanten situeren zich in diverse sectoren (zoals de bouw –en transportsectoren) en zijn wereldwijd verspreid. De export van voertuigen naar Afrika, Midden-Oosten of Zuid-Amerika behoort tot ons dagelijks takenpakket. Onze unieke ligging, namelijk op een boogscheut van de wereldhaven Antwerpen, speelt hier een zeer belangrijke rol.

Elke klant is anders, wat uw situatie ook is, wij doen steeds ons best u een gunstig voorstel te doen aan marktconforme prijzen. Papierwerk is een belangrijke factor in onze business. Wij kunnen met uw voertuig naar de technische keuring gaan, maken exportformaliteiten op (Zoals EX1-documenten, Eur-1 documenten of transitplaten)…

Tweedehands vrachtwagens Themar Trucks

Permanente en grote voorraad

Ruim aanbod van verschillende soorten vrachtwagens van alle Europese merken.

Wij spreken uw taal

Ons ervaren team staat u graag te woord in 5 verschillende talen.

Vlotte administratieve afhandeling

Wij staan u bij met de opmaak van exportdocumenten.

Tweedehands vrachtwagens bij Themar Trucks nv

Ons aanbod, steeds up-to-date

We streven ernaar u een permanent en ruim assortiment aan te bieden van diverse bedrijfsvoertuigen van alle merken en prijsklassen.

In de eerste plaats richten we ons op tweedehands vrachtwagens (zoals trekkers, bakwagens, vrachtwagens met kraan en kippers). Daarnaast hebben we ook een aanbod van tweedehands bouwmachines.

Het aanbod op onze website wordt dagelijks up-to-date gehouden. Vond u niet uw gezocht type voertuig? Dan hebben we dat wellicht wel op korte termijn. Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuw aanbod van tweedehands vrachtwagens en machines? Schrijf u dan in en wij brengen u als eerste op de hoogte.

Klanten aan het woord

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean volutpat dolor ex, ac tincidunt neque pulvinar et.”
Naam en voornaam
Extra regel
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean volutpat dolor ex, ac tincidunt neque pulvinar et.”
Naam en voornaam
Extra regel
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean volutpat dolor ex, ac tincidunt neque pulvinar et.”
Naam en voornaam
Extra regel

Wij kopen u vrachtwagen

U beschikt als ondernemer over een wagenpark waarvan u 1 of meerdere voertuigen uit dienst gaat stellen? Of u hebt interesse in de aankoop van een tweedehands vrachtwagen uit onze stock maar u wil uw oudere vrachtwagen aan ons overlaten? Aarzel niet om ons hierover vrijblijvend in te lichten